Romano Risotto z rzodkiewkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,02 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Bakłażan Romano, Grillowany Bakłażan Romano, oraz Duszona Fasola Romano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion i wodę na wolnym ogniu w rondlu 3-do 4-quart. W międzyczasie rozgrzać 3 łyżki masła w ciężkim garnku 4-5-litrowym na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie ugotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Bulion
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Garnek
2
Dodać czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 6 do 8 protokół. Wymieszać ryż i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Ryż
3
Dodać wino i gotować, mieszając, aż do wchłonięcia, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Wymieszać 1 szklankę bulionu na wolnym ogniu do ryżu i gotować, stale mieszając i utrzymując na silnym wolnym ogniu, aż do wchłonięcia. Kontynuuj gotowanie i dodawanie bulionu, o 1 szklanka na raz, często mieszając i pozwalając każdy dodatek być wchłaniane przed dodaniem obok, aż ryż jest po prostu miękkie i kremowy wyglądające, ale nadal al dente, 18 do 22 protokół. Cienkie z pozostałym bulionem, jeśli to konieczne(będziesz miał trochę resztek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Ryż
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem, 1 łyżeczką soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i pozostałymi 3 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ser
Pieprz
Sól
1
Wymieszać ocet, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Rzodkiewki wrzucić z sosem i szczypiorkiem.