Romano orzech Risotto jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera romano, marchew, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Romano Risotto z rzodkiewką, Risotto Z Jabłkami I Orzechami, oraz Risotto Orzechowe Z Prażonymi Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż groszek i marchew w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i parować 8 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Połączyć bulion i wino w średnim rondlu; umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć, zmniejszyć ciepło i utrzymać bardzo niskie gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Posiekaną cebulę i zieloną cebulę podsmażyć w margarynie i gorącej oliwie z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodaj ryż i saute 4 minut lub aż ryż jest przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Dodaj 1/2 szklanki gotującej się mieszaniny bulionu do mieszaniny ryżu; stale mieszaj, aż większość cieczy zostanie wchłonięta. Kontynuuj dodawanie mieszaniny bulionu, 1/2 szklanki na raz, mieszając za każdym razem, aż ciecz zostanie wchłonięta (cały proces powinien trwać około 30 minut). Wymieszaj z groszkiem, marchewką, 1/4 szklanki sera, orzechami włoskimi i pietruszką.