Rollmops

Rollmops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Rollmops spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 100 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety z pstrąga, ocet jabłkowy, cornichon i / lub marynowaną cebulę i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 11 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rollmops, Danish Rollmops, oraz Rollmops Niemiecki (rollmopse).

Instrukcje

1
Umieścić sól i wodę w pojemniku 4-quart i mieszać, aż sól się rozpuści, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodać filety z pstrąga, upewniając się, że są zanurzone. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
3
Połącz wodę, ocet, cukier, goździki, ziele angielskie, ziarna pieprzu, liście laurowe i Płatek czerwonej papryki w rondlu 2-quart ustawionym na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn dojdzie do wrzenia, około 5 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wyjąć pstrąga z solanki i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą przez 1 minutę. Zanurzyć filety w czystej zimnej wodzie i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
PstrągPstrąg
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Filety odcedzić i opłukać. Pat dry.
6
Filety ułóż w jednej warstwie, skórkę do dołu i posmaruj każdą musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Na filecie ułożyć korniszon lub marynowaną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
8
Zwiń każdy filet i zabezpiecz 1 lub 2 wykałaczkami. Naprzemienne warstwy rolmopsów i cebuli w szklanym słoiku lub ceramicznym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
9
Zalać schłodzoną mieszaninę wytrawiania, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 5 godzin i do 2 dni.
10
Odcedzić i podawać schłodzone z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn