Roladki z szynką i serem na gorąco

Roladki z szynką i serem na gorąco
Hot ham and Cheese Roll-Ups może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 23 porcje z 82 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę oscar mayer deli, single, roladki Crescent dinner i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Oddzielić ciasto na 8 trójkątów. Stos 2 plastry szynki; owinąć wokół 1 pojedynczy kawałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Umieścić wzdłuż na trójkącie ciasta; zwinąć. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Miejsce, szew boki w dół, na blasze pokrytej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec 11 do 13 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia1
Magazyn