Roladki z podwójnym cynamonem (opcja przednia)

Roladki z podwójnym cynamonem (opcja przednia)
Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, zmielony cynamon, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 409 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki Cynamonowe Make - Ahead, Najbardziej Puszyste Puree Ziemniaczane (Opcja Make-Ahead), oraz Rolki Kanapkowe Make-Ahead dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania połączyć drożdże i ciepłą alternatywę mleka i odstawić na 5 minut. W osobnej misce przesiać mąkę, cynamon i sól, i odstawić. Wracając do drożdży, wymieszaj banana, stopiony olej lub margarynę (użyłam oleju kokosowego) i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodaj połowę mieszanki mąki do miski i wymieszać, aby połączyć. Powoli mieszamy w pozostałej części mąki aż do uzyskania ładnego ciasta.Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać przez około 10 minut, dodając więcej mąki, po 1 łyżce stołowej, w razie potrzeby, aby nie przylepiało się do rąk. Powinieneś skończyć z dość miękkim ciastem, które jest tylko lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Umieścić ciasto w wysmarowanej misce, przykryć i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 45 minut, lub aż podwoi się rozmiar. Wskazówka: ciasto wymieszam ręcznie w okrągłym naczyniu do pieczenia pyrex ze Szklaną Pokrywką. Po zrobieniu ciasta, miska jest jeszcze lekko posypana mąką/natłuszczona (oszukuję, a nawet ugniatam ciasto w misce), a ja po prostu otwieram pokrywkę i odkładam na bok, aby wyrosła.Dziurkować ciasto; przykryć i odstawić na 5 minut. Podczas odpoczynku połącz składniki nadzienia. Jeśli używasz schłodzonej margaryny, powinieneś skończyć z grubymi kruszonkami. Jeśli jesteś taki jak ja i używasz zmiękczonej margaryny, dostaniesz duże miękkie kuleczki cukru. Olej lub skracanie powinno działać dobrze, ale lubię margarynę do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MargarynaMargaryna
CiastoCiasto
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 x 10 cali na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Posypać mieszanką brązowego cukru (nie pokryje się w pełni, po prostu równomiernie rozprowadzić na małe kawałki w miarę możliwości).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
6
Zwinąć prostokąt mocno, od dłuższego boku, szczypta szew do uszczelnienia, dabbing go z odrobiną wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
7
Roladę pokroić na 12 parzystych plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Ułóż plastry na wysmarowanej 9-calowej kwadratowej lub okrągłej patelni do pieczenia**, pokrój boki w dół. Dajcie im trochę przestrzeni, bo powstaną. Przykryj folią i włóż je do lodówki, aby wzrosły overnight.In rano wyciągnij bułki cynamonowe z lodówki i umieść je na górze kuchenki, podczas gdy piekarnik rozgrzej do 375ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Piec je przez 20-25 minut, lub do momentu, gdy będą jasnobrązowe (lubię je na mniej rumiane stronie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech te rurki gorące bułki cynamon ostygnie podczas ubijania razem glazury. Naprawdę wszystko, co musisz zrobić, to ubić cukier puder z ekstraktem waniliowym i zacząć od łyżki gorącej wody, dodając więcej tylko w razie potrzeby. Dodałam też trochę czystego syropu klonowego, który, jak myślałam, złagodził cukier puder i dodał ładny smak, dodałam też około łyżeczki oleju kokosowego, aby go dopełnić. Rób to, co lubisz najbardziej, testuj smak oczywiście!
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Olej KokosowyOlej Kokosowy
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Podawać bułki cynamonowe i mżawka z jak najwięcej glazury, jak chcesz, lub dla mniej pośpiechu cukru, cieszyć się nimi, jak jest.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
GlazuraGlazura
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn