Roladki z makaronem z sosem mięsnym
Roladki z makaronem z obfitym sosem mięsnym wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, sos mięsny, makaron lasagne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Obfity Włoski Sos Mięsny, Roladki z kapusty z farszem mięsnym i sosem z dzikich grzybów, oraz Sos mięsny do makaronu.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Makaron pokroić na pół w poprzek.
Odcedzić szpinak; wcisnąć między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Połącz obfity sos mięsny i sos pomidorowy w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut.
Połącz twarożek, ser Romano, oregano i bazylia w pojemniku elektrycznego blendera lub robota kuchennego; przykryj i proces aż do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Przenieść mieszaninę sera do miski; dodać szpinak, dobrze mieszając.
Rozłóż około 3 łyżki mieszanki szpinaku na każdej połowie makaronu lasagne, pozostawiając 1/4-cala granicy wokół krawędzi.
Zwinąć każdy makaron, jellyroll mody, począwszy od wąskiego końca.
Łyżka sosu mięsnego do 1-ćwiartowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż rolki, szew strona w dół, nad sosem. Przykryć i piec w 350 przez 25 minut.
Posypać serem mozzarella.
Piec, odkryte, 5 minut lub do rozpuszczenia sera.