Roladki z kiełbasą serową Glamorgan
Jeśli masz w pobliżu 45 minut do spędzenia w kuchni, Glamorgan ser kiełbasa roladki może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Na 22 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę,, bułka tarta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 5%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Glamorgan por i ser kiełbaski, Kiełbaski Glamorgan, oraz Walijskie Glamorgańskie Kiełbaski Wegetariańskie.
Instrukcje
Aby zrobić ciasto, włóż mąkę, masło i pieprz cayenne do robota kuchennego, a następnie zmiażdż w drobną bułkę tartą. posypać mieszaninę jaj i wody na mąkę i pulse ponownie, aż mieszanina zaczyna się łączyć. Wymieszaj masę na desce, następnie delikatnie wyciśnij ciasto, aż zacznie się łączyć w kulkę, dodając więcej wody, jeśli będzie suche. Podzielić mieszaninę na pół, zwinąć każdy kawałek w prostokąt 12 x 30 cm i wsunąć na blachę do pieczenia. Nie chłód.
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Wymieszaj składniki nadzienia razem, z wyjątkiem jednego żółtka, które potrzebujesz do glazury, w robocie kuchennym. Podziel na dwie części i zwiń każdą W kształt kiełbasy o długości 30 cm.
Po jednej stronie ciasta ułożyć kiełbasę serową.
Kiełbasę i ciasto posmarować żółtkiem i złożyć ciasto na wierzchu, aby osłonić kiełbasę. Uszczelnić dwie krawędzie, przyciąć końce, a następnie pokroić na kawałki 2 cm. Ułożyć na blasze do pieczenia i schłodzić przez 30 minut.
Posmaruj bułki odrobiną żółtka, umieść zioła na wierzchu, jeśli chcesz, a następnie piecz przez 12-15 minut, aż się zarumienią.