Roladki z indyka Saltimbocca, Ragout z pieczarkami i białą fasolą, szpinak z pancettą i cebulą

Roladki z indyka Saltimbocca, Ragout z pieczarkami i białą fasolą, szpinak z pancettą i cebulą
Roladki z indyka Saltimbocca, Ragout z pieczarkami i białą fasolą, szpinak z Pancettanem i cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 22g białka, oraz 33g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, fasolę cannellini, grzyby crimini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Paszteciki Portobello ze szpinakiem, białą fasolą i karmelizowaną cebulą, Gulasz jęczmienny z karmelizowaną cebulą, białą fasolą i szpinakiem, oraz Fasolka szparagowa z Pancettanem i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy kotlet z indyka ułożyć pół plasterkiem prosciutto i całym liściem szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
ProsciuttoProsciutto
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2
Zwinąć kotlety i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, a następnie doprawić solą, pieprzem i przyprawami do drobiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni. Ułóż roll-ups szew stronie w dół i gotować 6 protokół z każdej strony. Kontynuuj przystawki, patrz poniżej, podczas gdy Indyk gotuje. Po ugotowaniu roll-upów z obu stron, przełożyć na talerz i zarezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj masło do patelni i zmniejszyć ogień do średnio niskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Do roztopionego masła dodać mąkę i połączyć trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Wlać wino i gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Ubij w 1 1/2 szklanki bulionu i uformuj SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Dodaj pozostałą posiekaną szałwię do sosu, sól i pieprz do smaku. Przesuń roll-up z powrotem do sosu i dusić na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
10
W przypadku grzybów i białej fasoli rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, następnie dodaj czosnek, płatki czerwonej papryki i grzyby i gotuj 5 minut, aby pogłębić kolor. Wymieszać z cannelloni i doprawić mieszaninę solą i pieprzem, do smaku. Gdy fasola rozgrzać przez, minutę lub 2, dodać ocet i mieszać w gotować się następnie dodać 1/2 bulion filiżanki do deglaze patelni. Wyłączyć ogrzewanie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
CannelloniCannelloni
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dla szpinaku, rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodaj łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni, a następnie posiekaną pancettę. Brąz pancetta 1 minuta następnie dodać cebulę i gotować razem 5 minut, aż będą po prostu miękkie i kawałki pancetta są chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodaj szpinak na patelnię i obróć, aby zwiędł, łącząc go z cebulą. Szpinak doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Podajemy 3 roladki w sosie z grzybami i fasolą oraz szpinakiem z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn