Roladki z dyni, szpinaku i jęczmienia
Roladki z dyni, szpinaku i jęczmienia to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz dynię, wodę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gołąbki Gołąbkowe z orzeszkami piniowymi i porzeczkami, Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, oraz Risotto Ze Szpinakiem I Jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości garnku zagotuj wodę i jęczmień. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i niech gotować 15 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce do mieszania, połączyć dynię, jęczmień, szpinak, kminek, chili w proszku i sól i pieprz.
Ułożyć arkusz ciasta i umieścić 1/2 mieszaniny dyni wzdłuż środka poziomo.
Rozwałkować ciasto na mieszaninie i uszczelnić szwy z odrobiną wody.
Nadziewane ciasto pokroić na trzy części. Ułóż porcje na arkuszu ciastek. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 minut, lub do złotego koloru.