Roladki Wieprzowe Faszerowane: Braciole Abruzzese
Faszerowane Roladki wieprzowe: Braciole Abruzzese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka dobrze w średniej misce i dodać ser, sól i pieprz, do smaku. W dużej patelni o ciężkim dnie podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodaj mieszaninę jajek. Gotować na średnim ogniu, aż jajka zostaną ustawione, a następnie wyjąć z patelni.
Pokroić na 12 równych kawałków i odstawić.
Każdy kawałek wieprzowiny doprawiamy solą i pieprzem, a na środek każdego z nich układamy 1 kawałek ugotowanego jajka. Dodać jajko z 1 liść chard, 1 plaster prosciutto, i 1 plaster mozzarelli.
Zwinąć każdy kawałek wieprzowiny szczelnie i zabezpieczyć sznurkiem rzeźniczym lub wykałaczkami.
W dużym, o dużym dnie patelni lub piecu holenderskim, podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na średnim ogniu i dodać cebulę i pietruszkę. Gdy cebula zmięknie, dodaj tłuszcz wieprzowy, a po upłynnieniu dodaj roladki wieprzowe. Brąz dobrze ze wszystkich stron, następnie wymieszać w winie i gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Podawać na gorąco, z sokami z patelni.