Roladki Wieprzowe Faszerowane: Braciole Abruzzese

Roladki Wieprzowe Faszerowane: Braciole Abruzzese
Faszerowane Roladki wieprzowe: Braciole Abruzzese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajka dobrze w średniej misce i dodać ser, sól i pieprz, do smaku. W dużej patelni o ciężkim dnie podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodaj mieszaninę jajek. Gotować na średnim ogniu, aż jajka zostaną ustawione, a następnie wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Pokroić na 12 równych kawałków i odstawić.
3
Każdy kawałek wieprzowiny doprawiamy solą i pieprzem, a na środek każdego z nich układamy 1 kawałek ugotowanego jajka. Dodać jajko z 1 liść chard, 1 plaster prosciutto, i 1 plaster mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Zwinąć każdy kawałek wieprzowiny szczelnie i zabezpieczyć sznurkiem rzeźniczym lub wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
W dużym, o dużym dnie patelni lub piecu holenderskim, podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na średnim ogniu i dodać cebulę i pietruszkę. Gdy cebula zmięknie, dodaj tłuszcz wieprzowy, a po upłynnieniu dodaj roladki wieprzowe. Brąz dobrze ze wszystkich stron, następnie wymieszać w winie i gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać na gorąco, z sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn