Roladki Wieprzowe Faszerowane: Braciole Abruzzese

Roladki Wieprzowe Faszerowane: Braciole Abruzzese
Faszerowane Roladki wieprzowe: Braciole Abruzzese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajka dobrze w średniej misce i dodać ser, sól i pieprz, do smaku. W dużej patelni o ciężkim dnie podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodaj mieszaninę jajek. Gotować na średnim ogniu, aż jajka zostaną ustawione, a następnie wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić na 12 równych kawałków i odstawić.
3
Każdy kawałek wieprzowiny doprawiamy solą i pieprzem, a na środek każdego z nich układamy 1 kawałek ugotowanego jajka. Dodać jajko z 1 liść chard, 1 plaster prosciutto, i 1 plaster mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Zwinąć każdy kawałek wieprzowiny szczelnie i zabezpieczyć sznurkiem rzeźniczym lub wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
W dużym, o dużym dnie patelni lub piecu holenderskim, podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na średnim ogniu i dodać cebulę i pietruszkę. Gdy cebula zmięknie, dodaj tłuszcz wieprzowy, a po upłynnieniu dodaj roladki wieprzowe. Brąz dobrze ze wszystkich stron, następnie wymieszać w winie i gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać na gorąco, z sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn