Roladki Lasagne Z Czarną Fasolą
Przepis Black Bean lasagne Rolls jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę bez dodatku soli, salsę bez dodatku soli, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lasagna Z Czarnej Fasoli, Lasagna Z Czarnej Fasoli, oraz Lasagna Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Makaron z lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Połącz sery i następne 3 składniki, dobrze mieszając.
Rozprowadzić masę serową na 1 stronie każdego makaronu. Łyżka czarnej fasoli równomiernie na mieszaninie sera.
Roll up makaron, Jelly-roll mody, począwszy od wąskich końcach.
Miejsce lasagne rolls, szew boki w dół, w 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 25 minut lub do całkowitego ogrzania.
Aby służyć, łyżka salsy równomiernie na rolkach, i udekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.