Roladki jajeczne z wołowiną i fasolą
Beef 'n' Bean Egg Rolls mogą być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis jest na 10 osób i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 305 kalorii . Mieszanka sera cheddar, fasoli smażonej, wontonów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest takie niesamowite. Wypróbuj Filipino Egg Rolls , Monte Cristo Egg Rolls i Shrimp & Crab Egg Rolls , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Zdjąć z ognia, dodać fasolę, ser, ketchup, chili w proszku i kminek.
Połóż ciasto na wonton jednym końcem w swoją stronę.
Umieść 1 łyżkę mieszanki mięsnej na środku. Złóż dolny róg na nadzienie; złóż boki do środka na nadzienie.
Zwiń w kierunku pozostałego punktu. Zwilż górny róg wodą; dociśnij, aby uszczelnić. (Trzymaj pozostałe opakowania przykryte wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Powtórz z pozostałymi opakowaniami i wypełnieniem.
Na patelni elektrycznej lub w frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smaż sajgonki, kilka na raz, przez 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.