Roladki jajeczne z wołowiną i fasolą

Roladki jajeczne z wołowiną i fasolą
Beef 'n' Bean Egg Rolls mogą być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis jest na 10 osób i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 305 kalorii . Mieszanka sera cheddar, fasoli smażonej, wontonów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest takie niesamowite. Wypróbuj Filipino Egg Rolls , Monte Cristo Egg Rolls i Shrimp & Crab Egg Rolls , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wiązka RzeżuchyWiązka Rzeżuchy
2
Zdjąć z ognia, dodać fasolę, ser, ketchup, chili w proszku i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3
Połóż ciasto na wonton jednym końcem w swoją stronę.
4
Umieść 1 łyżkę mieszanki mięsnej na środku. Złóż dolny róg na nadzienie; złóż boki do środka na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
5
Zwiń w kierunku pozostałego punktu. Zwilż górny róg wodą; dociśnij, aby uszczelnić. (Trzymaj pozostałe opakowania przykryte wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Powtórz z pozostałymi opakowaniami i wypełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 żółta Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
6
Na patelni elektrycznej lub w frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smaż sajgonki, kilka na raz, przez 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 LiściowyWskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wiązka RzeżuchyWiązka Rzeżuchy
7
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
8
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn