Roladki cynamonowo-orzechowe

Roladki cynamonowo-orzechowe
Bułki cynamonowe z orzechami laskowymi wymagają około 1 godziny i 40 minut od początku do końca. To śniadanie ma 429 kalorii , 6 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 56 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Mieszanka brązowego cukru, mielonych goździków, cukru pudru i kilku innych składników wystarczy, aby przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis polubiło 212 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Bułeczki cynamonowe z ciemną czekoladą i orzechami laskowymi , Bułeczki żytnie z orzechami laskowymi i Łatwe bułeczki piernikowe Brioche cynamonowe z lukrem z cynamonowego masła .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj 1 łyżką roztopionego masła spód i boki naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 8 na 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
W małej misce wymieszaj orzechy, brązowy cukier, cukier, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozwałkuj rozmrożone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni na prostokąt o wymiarach 12 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Posmaruj ciasto 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
6
Posyp ciasto mieszanką orzechów, pozostawiając 1/2-calową granicę wzdłuż górnej i dolnej strony. Zaczynając od 1 dłuższego boku, zwiń ciasto w rulon galaretkowy, tworząc wałek. Ściśnij szew, aby go uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Pokrój dziennik na 9 równych części. Ułóż bułki przecięciem do dołu w przygotowanym naczyniu do pieczenia, zachowując równe odstępy. Przykryj naczynie plastikową folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Pozwól bułkom wyrosnąć w ciepłym miejscu bez przeciągów, aż się napęcznieją, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Piecz bułeczki cynamonowe bez przykrycia, aż wierzch będzie złotobrązowy, około 25 minut. W międzyczasie w średniej misce utrzyj cukier puder, serek mascarpone i maślankę, aż masa będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Posmaruj pozostałą 1 łyżką masła upieczone bułeczki cynamonowe, a następnie posyp mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn