Roladki cynamonowo-orzechowe

Roladki cynamonowo-orzechowe
Bułki cynamonowe z orzechami laskowymi wymagają około 1 godziny i 40 minut od początku do końca. To śniadanie ma 429 kalorii , 6 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 56 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Mieszanka brązowego cukru, mielonych goździków, cukru pudru i kilku innych składników wystarczy, aby przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis polubiło 212 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Bułeczki cynamonowe z ciemną czekoladą i orzechami laskowymi , Bułeczki żytnie z orzechami laskowymi i Łatwe bułeczki piernikowe Brioche cynamonowe z lukrem z cynamonowego masła .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj 1 łyżką roztopionego masła spód i boki naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 8 na 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
W małej misce wymieszaj orzechy, brązowy cukier, cukier, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwałkuj rozmrożone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni na prostokąt o wymiarach 12 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Posmaruj ciasto 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Posyp ciasto mieszanką orzechów, pozostawiając 1/2-calową granicę wzdłuż górnej i dolnej strony. Zaczynając od 1 dłuższego boku, zwiń ciasto w rulon galaretkowy, tworząc wałek. Ściśnij szew, aby go uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Pokrój dziennik na 9 równych części. Ułóż bułki przecięciem do dołu w przygotowanym naczyniu do pieczenia, zachowując równe odstępy. Przykryj naczynie plastikową folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Pozwól bułkom wyrosnąć w ciepłym miejscu bez przeciągów, aż się napęcznieją, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
10
Piecz bułeczki cynamonowe bez przykrycia, aż wierzch będzie złotobrązowy, około 25 minut. W międzyczasie w średniej misce utrzyj cukier puder, serek mascarpone i maślankę, aż masa będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Posmaruj pozostałą 1 łyżką masła upieczone bułeczki cynamonowe, a następnie posyp mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
świeża Resztkaświeża Resztka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn