Roladki cynamonowo-orzechowe

Roladki cynamonowo-orzechowe
Bułki cynamonowe z orzechami laskowymi wymagają około 1 godziny i 40 minut od początku do końca. To śniadanie ma 429 kalorii , 6 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 56 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Mieszanka brązowego cukru, mielonych goździków, cukru pudru i kilku innych składników wystarczy, aby przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis polubiło 212 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Bułeczki cynamonowe z ciemną czekoladą i orzechami laskowymi , Bułeczki żytnie z orzechami laskowymi i Łatwe bułeczki piernikowe Brioche cynamonowe z lukrem z cynamonowego masła .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj 1 łyżką roztopionego masła spód i boki naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 8 na 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W małej misce wymieszaj orzechy, brązowy cukier, cukier, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozwałkuj rozmrożone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni na prostokąt o wymiarach 12 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Posmaruj ciasto 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Posyp ciasto mieszanką orzechów, pozostawiając 1/2-calową granicę wzdłuż górnej i dolnej strony. Zaczynając od 1 dłuższego boku, zwiń ciasto w rulon galaretkowy, tworząc wałek. Ściśnij szew, aby go uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Pokrój dziennik na 9 równych części. Ułóż bułki przecięciem do dołu w przygotowanym naczyniu do pieczenia, zachowując równe odstępy. Przykryj naczynie plastikową folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Pozwól bułkom wyrosnąć w ciepłym miejscu bez przeciągów, aż się napęcznieją, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piecz bułeczki cynamonowe bez przykrycia, aż wierzch będzie złotobrązowy, około 25 minut. W międzyczasie w średniej misce utrzyj cukier puder, serek mascarpone i maślankę, aż masa będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Posmaruj pozostałą 1 łyżką masła upieczone bułeczki cynamonowe, a następnie posyp mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn