Roladen Niemiecki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj niemieckiego Roladena. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 374 kalorie, 30g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2273 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, ogórek koperkowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rolada Wołowa Po Niemiecku, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Rouladen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić stek z boku na cienkie filety; około 1/4 cala grubości i 3 cale szerokości.
Obficie rozprowadzić po jednej stronie każdego filetu z musztardą do smaku.
Na każdym filecie ułożyć plastry boczku, cebuli i ogórków i uformować w roladę. Użyj sznurka lub wykałaczek, aby trzymać rolkę razem.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i roztopić masło.
Umieścić roladki w maśle i saute aż rumiane.
Wlać 2 1/2 szklanki wody i dodać kostkę bulionową; mieszając, aby rozpuścić kostkę bulionową. Bułki dusić około godziny.