Rolada Ze Szpinakiem Z Kurczaka
Przepis Rolada ze szpinakiem z kurczaka może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. To danie główne ma 298 kalorii, 34g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.15 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, połówki piersi kurczaka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Rolada z kurczaka faszerowana Prosciutto, szpinakiem i suszonymi pomidorami z ziemniakami z białej trufli, Rolada Szpinakowa, oraz Rolada ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Nasmarować blachę do pieczenia.
Umieść piersi kurczaka między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić kurczaka gładką stroną młotka mięsnego do jednolitej grubości 1 cala.
Szpinak rozgrzać w rondlu na średnim ogniu.
W misce ubić jajka, parmezan i mleko.
Wymieszać mieszaninę jaj do szpinaku; gotować i mieszać aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Rozłóż około 2 czubatych łyżek mieszanki szpinaku na każdą ubitą pierś z kurczaka.
Zwiń każdą pierś w kształt cylindra, zabezpiecz końce wykałaczkami i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posyp bułkę tartą na zwiniętym kurczaku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku i soki jasne, około 45 minut. Pozostawić kurczaka do odpoczynku na kilka minut przed wyjęciem wykałaczki i porcji.