Rolada Z Wędzonej Makreli

Rolada Z Wędzonej Makreli
Przepis Rolada z wędzonej makreli może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka soku z cytryny, rzepak, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Scandi wędzona makrela na żyto, Rolada Z Łososia Wędzonego, oraz Rolada Z Łososia Wędzonego.

Instrukcje

1
W dużej misce umieścić całe jajka i żółtka, musztardę i trochę soli i dobrze je rozgnieść together.To ta pasta, dodać sok z cytryny, a następnie olej, kropla po kropli, jakby majonez.Zakończ sos dodając posiekane zioła, kapary i kornichony. Smak i popraw przyprawę.Rolada: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A maślane 15 przez 10.25, 1 cal głębokiej tacy arkuszy z pergaminem. Papier posmarować masłem, obsypać mąką i odsączyć nadmiar. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
KorniszonyKorniszony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Dodać mąkę i gotować, mieszając, przez 3 protokół. Stopniowo ubijaj mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Przełożyć do dużej miski i ubić żółtka , pojedynczo. Doprawić solą. Ubij białka, aż uformują się miękkie szczyty.1/2 białek wymieszać z mieszaniną żółtkową i złożyć resztę. Następnie złożyć szczypiorek i płatków makreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
MakrelaMakrela
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wlać ciasto na dno przygotowanej patelni i delikatnie wygładzić metalową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Przenieść do piekarnika i gotować, aż złoty i jędrny w dotyku, o 10 protokół. Gąbkę jajeczną przykryć masłem kawałkiem papieru do pieczenia, z masłem w dół. Przykryj wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odwróć na powierzchnię roboczą. Oderwij papier od góry. Pozostaw gąbkę do ostygnięcia. Zrób majonez. Ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki i złożyć majonez, szalotki, koperek i sok z cytryny.Gdy gąbka jest chłodna, rozprowadź nadzienie i zwiń ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Pokroić w plastry 1/2 cala ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
7
Podawać z sosem Gribiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerzepakrzepak591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapary odsączone i posiekanekapary odsączone i posiekane1bunchświeża trybula, posiekanaświeża trybula, posiekana3Spód: okruszki z herbatników grahamszczypiorek posiekanyszczypiorek posiekany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekornichony odsączone i posiekanekornichony odsączone i posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni1Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1porcja startego parmezanukoperek posiekanykoperek posiekany1warzywo (np. szpinak)musztarda suchamusztarda sucha1Dodatkowe kandyzowane wiśnieDodatkowe kandyzowane wiśnie4largesSłodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)6Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania patelnimąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania patelni1pęczkiświeży estragon, posiekanyświeży estragon, posiekany2żółtka jaj ugotowane na twardożółtka jaj ugotowane na twardo4jajka ugotowane na twardojajka ugotowane na twardo1Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone2Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone2warzywo (np. szpinak)krewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone85papryka habaneromakrela wędzonamakrela wędzona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedomowy majonezdomowy majonez1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody8krewetki i żyłkisól do smakusól do smaku4Spód: okruszki z herbatników grahamszalotki, posiekaneszalotki, posiekane5Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko pełne, podgrzewanemleko pełne, podgrzewane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn