Rolada Z Piersi Indyka

Rolada Z Piersi Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj rolady z piersi indyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, delikatesową szynkę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wakacyjna Rolada Z Piersi Indyka Faszerowana, Rolada z piersi indyka z zielonymi Chiles i fetą, oraz Faszerowana Rolada z piersi indyka z Chipotle wiśniowym "Nie ketchupem" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć karczochy, grzyby i cebulę; odstawić. Skórą w dół, przeciąć wzdłużną szczelinę przez najgrubszą część każdej piersi indyka do 1/2 cala. z dołu. Piersi indyka należy otworzyć tak, aby leżały płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 3/4-do 1-in. grubość; Usuń plastik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić plastry szynki nad indykiem w ciągu 1 w. krawędzi. Łyżka mieszanki warzywnej wzdłuż środka szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Każda pierś z indyka należy zwijać, zaczynając od strony, w której fałda znajduje się na środku. Zabezpieczyć sznurkiem kuchennym 3-calowym. interwały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Umieść indyka rolki szew stronie w dół w jednym nasmarowane 15-W. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia i jeden 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
W małej misce, połączyć masło i tymianek; łyżka na rolkach indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-3 / 4 godzin lub aż mięso termometr czyta 170°, fastrygowanie często. Przykryć i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn