Rolada wieprzowa z jabłkiem i rozmarynem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rolady wieprzowej z jabłkami i rozmarynem. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 25g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ocet jabłkowy, polędwicę wieprzową, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Rolada wieprzowa z jabłkiem i rozmarynem, Kotlety Wieprzowe Z Rozmarynem Jabłko, oraz Kotlety Wieprzowe Z Rozmarynem Jabłko.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę, jabłko, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać ocet i rozmaryn; gotować 1 minutę.
Umieścić mieszankę jabłek w małej misce. Wytrzyj patelnię do czysta.
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko. Zaczynając od środka, pokrój każdą połowę wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę; Otwórz, aby wieprzowina była płaska.
Umieść folię nad wieprzowiną; Funt do równej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Posypać równomiernie 3/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozłóż mieszankę jabłkową na wieprzowinie.
Roll up, jelly-roll fashion.
Powrót do patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę, seam side down; gotować 4 protokół lub aż rumiane, ostrożnie obracając od czasu do czasu.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub aż termometr włożony do środka zarejestruje 14
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Powrót patelni na średnim ogniu; dodać bulion, cydr, musztarda, i pozostałe 1/8 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.