Rolada Nadziewana

Rolada Nadziewana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj nadziewanych Roladek. To danie główne ma 1046 kalorii, 43g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka precut roladen wołowiny, czosnek w proszku, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Spróbuj Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), Rouladen, oraz Roladen Wołowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn