Rolada mięsna po włosku

Rolada mięsna po włosku
Roladka mięsna po włosku wymaga około 1 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 263 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,75 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, chleb, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj klops po włosku , klops po włosku i mięso i ziemniaki po włosku, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zmiel chleb w blenderze lub robocie kuchennym, aż utworzą się drobne okruszki; przełożyć do miski. W tym samym blenderze połącz jajko, wodę, cebulę, seler, przyprawę włoską, sól i pieprz; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. Wmieszać do bułki tartej. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na 16-calowym. x 12 cali kawałek woskowanego papieru, uformuj mieszankę mięsną w 11-calowy. x 8 cali prostokąt. Posyp suszoną wołowiną i serem tak, aby odległość od krawędzi wynosiła 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Zwiń galaretkę, zaczynając od krótszego boku; uszczypnąć, aby uszczelnić krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Umieścić szwem w dół w natłuszczonej formie o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przed podaniem odstawić na 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn