Lobster Roll to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 1335 kalorii, 39g białka, oraz 114g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.12 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła śmietankowego, szalotka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rolada Homara, Rolada Homara, oraz Rolada Homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do sosu homara: w średnim rondlu na średnim ogniu, zmniejszyć białe wino i ocet estragonowy z pieprzem, szalotki, liść laurowy, estragon i tymianek, aż mieszanina jest prawie sucha, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Estragonowy
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Piersi Bażanta Jeśli)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj pół na pół i zmniejsz o dwie trzecie, około 5 minut.
3
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i ubijaj masło, kawałek po kawałku, energicznie mieszając, aż każdy kawałek prawie się stopi.
Sos z homara wyjąć z ognia i doprawić sokiem z cytryny i solą. Przecedzić SOS homara przez drobną siatkę chinois. Przytrzymaj SOS homara ciepły w rondlu na bardzo małym ogniu, aż mięso homara będzie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do Smarowania Wkładki
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dla homarów: doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody. Przygotuj kąpiel z lodowatej wody. Zabij homary, umieszczając je na plecach na desce do krojenia i wkładając końcówkę noża do głów między antenami. Upuść homary we wrzącej wodzie na 20 sekund i natychmiast wstrząśnij je w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Wyodrębnij mięso z ogona, Pazura i golonka z homarów. Mięso nadal będzie przezroczyste i surowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Usuń linię błota z ogonów i pokroić mięso ogona w kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodaj mięso homara do sosu homara. Bardzo powoli ogrzać mięso, aż jest ledwo gotowane przez. Pamiętaj, aby często mieszać patelnię, aby zapobiec łamaniu się sosu z homara. Jeśli zacznie pękać, posyp go kilkoma kroplami zimnej wody i zdejmij na chwilę z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W przypadku bułek z homarem: na patelni saute boki bułek tostować masłem, aż będą chrupiące i złociste. Łyżka gotowanego mięsa homara do przygotowanych bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj tyle sosu homara, ile chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Roladki z homara skropić musztardą majonezową, skropić jogurtem i obficie posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
11
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
12
Suszoną musztardę połączyć z 1 1/2 łyżeczki wody i soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
13
Ubić w majonezie, Dijon, ostrym sosie i soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.