Rodeo Chili

Rodeo Chili
Rodeo Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorii, 74g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej roślinny, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Cheeseburgery Rodeo, Rodeo Drive Grillowany Indyk, oraz Sałatka Z Kurczakiem Rodeo Ranch.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na średnim ogniu w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Posyp wołowinę solą i pieprzem. Gotuj wołowinę w 4 partiach, aż się zrumieni, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wyjmij wołowinę z garnka i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj czerwone papryczki chili, jalapenos, cebulę i papryczki poblano do holenderskiego piekarnika. Gotuj, aż papryka będzie miękka, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodaj bulion, chili w proszku, pieprz ancho chile, kminek, czosnek w proszku, sos pomidorowy i piwo. Dodaj wołowinę i wszelkie soki wołowe. Doprowadź mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
6
Dodaj masę harinę, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
7
Podawać z pożądanymi dodatkami.

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Leżakowany przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie zapewnia smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze komponuje się z większością tapas, oprócz świeżych owoców, tart jagodowych i miękkich, kremowych serów. Ma więcej niż wystarczająco dużo stylu i treści, aby sam w sobie był doskonałym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn