Rock ' S smażony Sum z kreolskim sosem tatarskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj smażonego SUMU Rock ' a z kreolskim sosem tatarskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 294 kalorie, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soku z cytryny, oleju roślinnego, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sum kreolski z sosem tatarskim, Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun, oraz Smażony Sum z Hush Puppies i sosem tatarskim.
Instrukcje
Umieść pierwsze 7 składników w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać rybę; zamknąć i delikatnie wstrząsnąć. Chill 1 godzina.
Wlać olej na głębokość 3/4 cala w dużym, heavy-duty patelni; ciepła do 35
Połącz mieszankę smażenia ryb i skrobię kukurydzianą w oddzielnej dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Usuń ryby z mieszanki mlecznej.
Umieścić w worku w partiach, i wstrząsnąć do herbu.
Smażyć ryby, partiami, w gorącym oleju 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Oddzielić plastry cebuli na pierścienie i umieścić nad rybą.
Podawać natychmiast z kreolskim sosem tatarskim.
* Do testowania wykorzystaliśmy mieszankę smażenia ryb Zatarain.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio