Rob i Lisa ' s Island Escape Salad

Rob i Lisa ' s Island Escape Salad
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Rob i Lisa Wyspa Escape Sałatka spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka pomidorów koktajlowych, rozdarta sałatka, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rob i Lisa ' s Island Escape Salad, Strój kąpielowy Lisa Przyjazny Sałatka, oraz Lisa ' s Country Potato & Dill Salad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej nasmarowany grill na średnio-wysokie ciepło. Owoce z grilla 3 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokrój grillowane owoce na 2-calowe patyczki; umieść w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać warzywa, jicama i pomidory; wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
ZieloniZieloni
JicamaJicama
4
Skropić sosem tuż przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn