Riwiera Makaronowa

Riwiera Makaronowa
Noodles Riviera trwa około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 191 kalorii , 12 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 osobom. Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis zachwycił 14 osób. Mieszanka sera mozzarella, soli i pieprzu, dodatkowej mielonej wołowiny i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40% . Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Makaron azjatycki , Wołowina z bazylią i czarnym pieprzem z makaronem jajecznym i Makaron z wołowiną Lo Mein .

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, od 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedź i wyrzuć nadmiar tłuszczu, następnie wymieszaj z tymiankiem, mieszanką sosu spaghetti, koncentratem pomidorowym i wodą; doprawić do smaku solą i pieprzem. Doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz ogień do średniego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Spaghetti MixSos Do Spaghetti Mix
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podczas gdy mięso się gotuje, napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wmieszaj makaron jajeczny i ponownie zagotuj. Gotuj makaron bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, ale nadal będzie twardy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dobrze odcedź na durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
W misce wymieszaj serek śmietankowy z natką pietruszki i parmezanem, aż serek śmietankowy nie będzie już grudkowy. Mieszaj śmietanę i 3/4 startej mozzarelli, aż składniki się równomiernie połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Do przygotowanego naczynia do zapiekania wlać połowę odsączonego makaronu jajecznego, a następnie połowę sosu mięsnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Połowę mieszanki śmietanowej rozsmaruj na sosie mięsnym. Powtórz warstwy z pozostałym makaronem jajecznym, sosem mięsnym i mieszanką kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Posypać resztą sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser mozzarella będzie musujący i złocistobrązowy, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn