Risotto ze szparagami i zieloną cebulą

Risotto ze szparagami i zieloną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Risotto ze szparagami i zieloną cebulą. Ten przepis służy 6. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 395 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka dekoracji: parmezan, zielona cebula, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Spróbuj Risotto Szparagowe + Dymka, Wiosenne zielone Risotto z groszkiem, szparagami i koprem włoskim, oraz Dzikie Szparagi I Risotto Z Bazylią Opal Z Schłodzonym Zielonym Pomidorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu; dodać zieloną cebulę i tymianek, i podsmażyć 1 minutę lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodaj ryż, mieszając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Dodać 2 1/2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj 1/2 szklanki bulionu i gotuj, ciągle mieszając, aż płyn się wchłonie. Powtórz procedurę z pozostałym bulionem, 1/2 szklanki na raz. (Całkowity czas gotowania wynosi około 20 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wymieszać ze szparagami. Dusić 3 do 5 Więcej minut lub aż szparagi jest miękka i mieszanina jest kremowy. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6
Podawać natychmiast.
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn