Risotto ze szparagami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ryż, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto z szynką i szparagami, Risotto Ze Szparagami, oraz Risotto Ze Szparagami dla podobnych receptur.