Przepis Risotto ze szparagami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 5. Ta przystawka ma 358 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubej soli, kawałki szparagów, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto Ze Szparagami, Risotto Ze Szparagami, oraz Risotto Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-do 4-ćwiartkowym podgrzać bulion i wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę, marchew i czosnek; gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i marchew będą miękkie. Mieszać w winie; gotować 1 minutę lub aż wino zagotuje. Wymieszać z ryżem, solą i 1 szklanką gotującego się płynu. Gotować, aż płyn wchłonie się do ryżu, często mieszając. Nadal dodawać płyn, 1 szklankę na raz, gotować, aż płyn zostanie wchłonięty i często mieszając.
Po wchłonięciu 4 szklanek płynu wymieszać szparagi. Testuj ryż na doneness i kontynuuj dodawanie 1/2 szklanki płynu na raz, aż ryż będzie miękki, ale nadal jędrny i kremowy (proces trwa 15 do 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Groszek Goya®
5
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszać z orzeszkami piniowymi i serem.