Risotto z kukurydzą, cukinią i czerwoną papryką
Przepis Risotto z kukurydzą, cukinią i czerwoną papryką jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 308 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryżu arborio, cebula, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, Cukinia faszerowana kukurydzą i pieprzem, oraz Kukurydza, papryka i cukinia Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion i wodę na wolnym ogniu w średnim rondlu; zachować ciepło.
Rozgrzać olej w szybkowarze 6-litrowym na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj cebulę; saute 2 protokół.
Dodaj ryż i szafran; saute 30 sekund. Wymieszać z mieszaniną bulionu. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 3 minut). Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotuj 3 minuty.
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
Umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Usuń pokrywkę; wymieszaj kukurydzę, cukinię i paprykę. Gotować, nieosłonięte, 3 minuty; stale mieszać. Wymieszać z serem i solą.