Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą

Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą
Przepis Andrew Carmellini Risotto Rosso z czerwonym winem, Radicchio i wędzonym Mozzarellanem jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 753 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.05 za porcję. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, pietruszka z płaskim liściem, Porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Strozzapreti Andrew Carmelliniego z kiełbasą, winogronami i czerwonym winem, Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini.

Instrukcje

1
Każdą połowę radicchio przeciąć na trzecie wzdłuż, a następnie każdy segment przeciąć na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
2
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni o dużym dnie na średnim ogniu, aż się połyskuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać czosnek i radicchio. Doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż zacznie więdnąć, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać port, mieszać do połączenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż port wyparuje i kawałki radicchio są miękkie, ale zachowują trochę tekstury i odbicia, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
PortPort
5
Zdjąć z ognia i odstawić. Wyrzucić ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
6
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużym rondlu lub piecu holenderskim na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać cebulę i podsmażyć, aż przezroczyste, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodać ryż i wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze pokryje się oliwą z oliwek. Nadal gotować, aż lekko tosty, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
10
Dodaj jedną szklankę wina. Gotować, stale mieszając, aż wino zostanie wchłonięte, 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodaj połowę zapasu. Gotować, często mieszając, do momentu wchłonięcia wywaru, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
12
Dodaj pozostały wywar i gotuj, często mieszając, aż ryż będzie po prostu miękki i związany w kremowym, gulaszowym sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
13
Dodaj radicchio i tymianek. Gotować przez minutę, stale mieszając, a następnie zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
14
Dodaj połowę wędzonej mozzarelli, Parmigiano i masło, i dobrze wymieszać. Złożyć natkę pietruszki i podawać natychmiast, posypując każdą porcję więcej Parmigiano i wędzonej mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn