Risotto Primaveran to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, sok z cytryny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto Primavera, Risotto Primavera, oraz Risotto Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wrzucić 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek,1/8 łyżeczki soli i pomidory na pergaminowej galaretce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż pomidory pękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzać 3 1/4 szklanki wody i bulionu w rondlu na średnim ogniu (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 5 minut, często mieszając.
Dodać ryż; gotować 1 minutę. Wymieszać ocet; gotować 30 sekund lub do momentu wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groszek Goya®
8
Dodaj mieszaninę bulionu, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Dodać groszek i szparagi na patelnię z ostatniej 1/2 szklanki mieszanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Zdjąć z ognia; zetrzeć 1 uncję sera. Wymieszaj starty ser, pozostałe 3/8 łyżeczki soli i sok. Łyżka około 1 3/4 filiżanki risotto do każdej z 4 misek; top równomiernie z pomidorami. Na każdej porcji równomiernie ogolić pozostały ser; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala