Risotto Na Słodko Cebulowe

Risotto Na Słodko Cebulowe
Przepis Słodkie Risotto cebulowe może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 2,91 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 502 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Słodkie cebulowe Risotto z kapustą smażoną, Słodkie cebulowe Risotto z kapustą smażoną, oraz Risotto Szparagowe + Dymka.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować w 2 łyżkach gorącego oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 do 35 minut lub do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w holenderskim piekarniku; dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać ryż; gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Zmniejszyć ogień do średniego; dodać 1 szklankę bulionu z kurczaka. Gotować, często mieszając, aż ciecz zostanie wchłonięta. Powtórz procedurę z pozostałym bulionem z kurczaka, 1 szklanka na raz. (Trwa to około 30 minut.) Wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać wino; gotować delikatnie mieszając, aż płyn się wchłonie. Wymieszać z serem, masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn