Przepis na Risotto mikrofalowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 294 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, chiles, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto mikrofalowe Salle ' a, Risotto Mikrofalowe, oraz Risotto mikrofalowe primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wodę i pomidory. Przykryć; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Odcedzić; odstawić.
3
Połącz margarynę i olej w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut. Wymieszać cebulę; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 protokół. Wymieszać z ryżem; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut. Wymieszać w bulionie, sól, i pieprz; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 9 minut. Wymieszać w pomidory i chiles; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.