Risotto Jęczmienne Z Bakłażanem I Pomidorami

Risotto Jęczmienne Z Bakłażanem I Pomidorami
Jęczmienne Risotto z bakłażanem i pomidorami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 467 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Spróbuj Risotto jęczmienne z bakłażanem i pomidorami, Risotto Jęczmienne, oraz Risotto jęczmienne z koprem włoskim dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn