Risotto Cebulowe
Cebulowe Risotto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 458 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.48 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wino, szparagi, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Risotto Na Słodko Cebulowe, Karmelizowane-cebulowe Risotto z boczkiem, oraz Risotto Z Cebulą, Porem I Parmem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Snap off twarde końce szparagów; pokroić na kawałki 2-calowe. Odstawić.
Podsmaż cebulę, czosnek i sól w gorącym oleju w holenderskim piekarniku do miękkości.
Dodać ryż; gotować, stale mieszając, 2 minuty. Zmniejszyć ogień do średniego; dodać 1 szklankę bulionu. Gotować, często mieszając, aż ciecz zostanie wchłonięta.
Powtórz procedurę z pozostałym bulionem, 1 szklanka na raz. (Czas gotowania wynosi około 30 minut.)
Dodać szparagi i wino; gotować delikatnie mieszając, aż płyn się wchłonie. Wymieszać z serem; podawać natychmiast.