Risotto Bezglutenowe

Risotto Bezglutenowe
Risotto bezglutenowe może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, bulion z kurczaka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Risotto bezglutenowe: risotto szafranowe z winem lub bez, Easy Cinnamon Raisin Śniadanie Risotto (Bezmleczne, Bezglutenowe, Wegańskie), oraz Risotto Bezglutenowe.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 12-calowej patelni lub 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu. Cebulę gotować na maśle, często mieszając, aż będzie miękka; zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj wino do mieszanki cebuli na patelni; gotować, aż płyn odparuje. Wymieszać z ryżem. Gotować na średnim ogniu około 5 minut, często mieszając, aż krawędzie ziaren będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać bulion z wodą; wlać 1/2 szklanki mieszanki bulionu na ryż. Gotować bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, aż płyn się wchłonie. Powtórz z pozostałą mieszaniną bulionu, 1/2 szklanki na raz, aż ryż będzie miękki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Posypać serem, pieprzem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn