Rigatoni alla Panna
Rigatoni alla Panna może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, ser parmigiano-reggiano, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łatwy Kremowy Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), Rigatoni alla Panna, oraz Rigatoni Treviso Con Panna, E Salsiccia.
Instrukcje
Ugotować rigatoni w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente; odcedzić i wrócić do garnka.
W międzyczasie rozgrzej krem w małym rondlu na małym ogniu.
Dodać masło do rigatoni i wrzucić dobrze, następnie dodać śmietanę i ser i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem, przełożyć do rozgrzanej miski i podawać.