Ricotta z grzankami waniliowo-cukrowymi i jagodami

Ricotta z grzankami waniliowo-cukrowymi i jagodami
Przepis Ricotta z grzankami waniliowo-cukrowymi i jagodami można zrobić w około 45 minut. Ta przystawka ma 769 kalorii, 11g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,79 USD za porcję. Mieszanka fasoli waniliowej, skórki z cytryny, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczony Brązowy Cukier - Banany Waniliowe Na Ricotcie, Pieczony brązowy cukier - banany waniliowe na Ricotcie, oraz Słodzona Ricotta z jagodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. W średniej misce wymieszaj kostki chleba i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj cukier waniliowy i mieszaj, aż kostki chleba pokryją się cukrem. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz na złoty kolor, około 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W małym rondelku zagotuj sok pomarańczowy, sok z cytryny i cukier na średnim ogniu. Mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj jagody i truskawki i gotuj na wolnym ogniu, aż owoce zmiękną, około 6 do 8 minut. Schłodzić syrop do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Połącz wszystkie składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dobrze wymieszaj.
7
Podawać: podzielić mieszankę ricotty na 4 ozdobne miski deserowe. Nałóż syrop owocowy na ricottę i posyp grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Udekoruj pokrojoną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Umieść cukier w misce robota kuchennego. Za pomocą noża do obierania pokrój fasolę waniliową na pół, wzdłuż i zeskrob nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj nasiona wanilii do cukru. Pulsuj 10 do 15 razy, aż wanilia i cukier zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Pokrój pustą laskę wanilii na 1-calowe kawałki i umieść w szklanym słoiku z masonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
12
Dodaj cukier waniliowy do słoika i zamknij. Wstrząśnij słoikiem przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn