Ricotta z grzankami waniliowo-cukrowymi i jagodami
Przepis Ricotta z grzankami waniliowo-cukrowymi i jagodami można zrobić w około 45 minut. Ta przystawka ma 769 kalorii, 11g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,79 USD za porcję. Mieszanka fasoli waniliowej, skórki z cytryny, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczony Brązowy Cukier - Banany Waniliowe Na Ricotcie, Pieczony brązowy cukier - banany waniliowe na Ricotcie, oraz Słodzona Ricotta z jagodami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. W średniej misce wymieszaj kostki chleba i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W Czekoladzie
2
Dodaj cukier waniliowy i mieszaj, aż kostki chleba pokryją się cukrem. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz na złoty kolor, około 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Cukierki W Czekoladzie
3
W małym rondelku zagotuj sok pomarańczowy, sok z cytryny i cukier na średnim ogniu. Mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj jagody i truskawki i gotuj na wolnym ogniu, aż owoce zmiękną, około 6 do 8 minut. Schłodzić syrop do temperatury pokojowej.