Ricotta Pesto Bites

Ricotta Pesto Bites
Ricotta Pesto Bites to bezglutenowe i pierwotne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, liści bazylii, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szpinak Ricotta Bites, Ricotta & szpinak filo bites, oraz Ricottan i masło miodowe Bites.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w małej misce, mieszając widelcem do wymieszania. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Usunąć i wyrzucić łodygi z liści szpinaku. W małym rondlu zagotować wodę. Liście szpinaku gotować pojedynczo we wrzącej wodzie przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Liście umieścić na ręcznikach papierowych do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Coat 4 (1 3/4-cala) miniaturowe kubki muffin patelni z sprayem do gotowania. Wyłożyć każdą filiżankę liściem szpinaku, pokrywając dno i boki filiżanki, umożliwiając zwisanie liścia. Wymieszać ser równomiernie na liście szpinaku. Fold liści do zamknięcia mieszaniny sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
5
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Ostrożnie wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn