Ricotta Gnocchi

Ricotta Gnocchi
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Ricotta Gnocchi może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól i pieprz, pomidory w puszkach, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ricotta Gnocchi, Ricotta Gnocchi, oraz Ricotta Gnocchi.

Instrukcje

1
Wymieszać razem ser ricotta, jajka, parmezan, sól, pieprz, i czosnek w proszku w dużej misce, aż równomiernie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać w 1 szklance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W razie potrzeby dodać mąkę, aby uformować miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Ciasto podzielić na 3 lub 4 kawałki i zwinąć w liny o grubości 1/2 cala na posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Wytnij każdą linę na 1-calowe kawałki i umieść na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Umieścić w lodówce do momentu użycia.
7
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i gotować, aż zmiękną i pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wlać pokrojone w kostkę pomidory i płatki czerwonej papryki; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować przez 10 minut. Zmiksować rozdrobnioną bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
9
Podczas gdy sos się gotuje, przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować gnocchi, aż wypłyną na powierzchnię, 1 do 2 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Aby zmontować naczynie, wymieszaj pokrojony w kostkę ser mozzarella do sosu i pozwól, aby ciepło sosu zmiękło, ale nie topi sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
SerSer
SOSSOS
11
Umieść gnocchi w misce do serwowania, a sos łyżka overtop.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia8
Magazyn