Ricotta Fettuccine Alfredo z brokułami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Ricotta Fettuccine Alfredo z brokułami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać częściowo odtłuszczone ser ricotta, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Brokuły Fettuccine Alfredo, Brokuły Fettuccine Alfredo, oraz Alfredo Fettuccine z kurczakiem i brokułami.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Brokuły umieścić w parowarze na 1 cal wrzącej wody, i przykryć. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 2 do 6 protokół.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować 15 minut lub aż gruby, stale mieszając. Wymieszać z serem ricotta, parmezanem, solą i pieprzem. Gotować 5 minut lub aż ser topi. Wymieszać z gotowanymi na parze brokułami i gotowanym makaronem.
Posypać natką pietruszki.