Rice cooker: Risotto z dyni
Rice cooker: Risotto z dyni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1204 kalorii, 30g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, bulion warzywny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z dyni i kozim serem, Risotto Z Dyni Z Brązowym Ryżem, oraz Ekspresowe Risotto z Dyniowatej szałwii i brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw kuchenkę do gotowania ryżu na szybki cykl gotowania.
Umieścić oliwę z oliwek i masło lub rozprzestrzeniać w misce do gotowania ryżu.Gdy masło się rozpuści, dodaj seler i cebulę. Gotować, mieszając kilka razy, aż zmiękną o 2 protokół.
Dodaj ryż i wymieszaj z wiosłem ryżowym, aby pokryć ziarna gorącym masłem.Gotować, mieszając kilka razy, aż ziarna ryżu są przezroczyste, z wyjątkiem białej plamki na każdym około 3 do 5 minut.
Dodać Kabaczek, wodę i wywar i wymieszać do połączenia.Zamknij pokrywę i zresetuj do cyklu risotto. Gotować przez 20 minut.Gdy upłynie 20 minut, wymieszaj risotto. Nie powinno być tylko trochę risotto lewo i squash powinny być gotowane, ale nie całkiem mushy.Przełącz kuchenkę do gotowania ryżu na ustawienie keep warm. Rozgrzać przez 30 minut, aby squash gotować trochę więcej.Gotowy do podania, wymieszać z sokiem z limonki, pietruszką i solą do taste.As mieszając, rozgnieść Kabaczek trochę połączyć z risotto.
Podawać natychmiast. Ser zetrzeć na poszczególnych porcjach risotto.