Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Retro-Metro Fancy z tuńczykiem. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 756 kalorii, 38g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, przyprawę do drobiu, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj NIF ' s Nothing Fancy zapiekanka z tuńczykiem, Retro zapiekanka z kurczakiem i ryżem, oraz Fancy Tuna Melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić chleb w ciepłym piekarniku, 250 stopni F, do wyschnięcia i tosty, 20 minut.
Dodaj liść laurowy i pieprz. Doprowadzić płyny do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do gotowania na wolnym ogniu i przykryć patelnię. Kłusować ryby przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Wyjąć sos z ognia i przenieść mieszaninę do zapiekanki lub danie do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Użyj najszerszej krawędzi tnącej na tarce do pudełek, aby zetrzeć chleb na duże okruchy. Pozostałe 2 łyżki masła roztopić w małej filiżance w kuchence mikrofalowej i polać roztopionym masłem chleb, rozsypać maślaną bułkę tartą i natkę pietruszki na wierzchu zapiekanki.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.