Resztki Kanapki Śniadaniowej Z Indykiem
Resztki kanapki śniadaniowej z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szpinak, pieczona pierś z indyka, szczyptę koszernej soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Resztki Naleśnik Śniadanie Kanapka, Kanapka Z Indykiem Na Dzień, oraz The Ultimate Leftover Turkey Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewacz do kanapek wg instrukcji producenta.
Dolną połowę Angielskiej muffinki ułożyć na dolnej płycie Maszyny do kanapek; na wierzchu z serem cheddar i indykiem. Przesuń górny pierścień i talerz do gotowania jaj w dół.
Wlać jajko na talerz do gotowania; posypać szczyptą koszernej soli. Top ze szpinakiem i górną połowę Angielskiej muffinki. Zamknij ekspres do kanapek i gotować 5 minut. Wsuń talerz do gotowania jajek. Ostrożnie umieścić kanapkę na talerzu.