Restauracyjny sos z sera pleśniowego
Restauracyjny sos z sera pleśniowego może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii , 6 g białka i 16 g tłuszczu . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką sól, pieprz, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Podobne przepisy to Sałatka z buraków i sera pleśniowego z cytrusowym sosem winegret , Salsa restauracyjna i Burger z indykiem i serem pleśniowym i grzybami .
Instrukcje
W małym robocie kuchennym połącz wszystkie składniki; przykryć i miksować do momentu wymieszania.
Przełożyć do małej miski. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.