Renaissance Crostini
Renaissance Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 935 kalorii, 12g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów piniowych, masło, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Renesans zapiekanki z tuńczykiem, Kurczak Z Czasów Renesansu, oraz Renaissance Winter Greens Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce połączyć rodzynki, ocet i 1 szklankę wody.
Odstawić na co najmniej 10 minut. Odcedzić płyn do miski i zarezerwować rodzynki do dekoracji.
Dodaj orzeszki piniowe, masło i cukier do średniego rondla na małym ogniu. Mieszaj, aż cukier stopi się, ale nie karmelizuje, około 4 do 5 minut. Powoli wlać połowę mieszaniny octu i wody, a następnie mąkę, stale mieszając, aż mieszanina stanie się gęsta. Wyrzucić pozostałą mieszaninę octu i wody.
Dodać prosciutto, posypać odrobiną czarnego pieprzu i zdjąć z ognia.
Kromki chleba posmarować olejem i ułożyć na patelni z prześcieradłem.
Piec w piekarniku, aż lekko tosty, o 3 protokół.
Rozprowadzić mieszankę prosciutto na crostini i ułożyć na półmisku.
Udekoruj zarezerwowanymi rodzynkami i podawaj.
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Food Network kuchnie kucharze nie mogą reprezentować co do wyników.