Renaissance Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 935 kalorii, 12g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów piniowych, masło, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Renesans zapiekanki z tuńczykiem, Kurczak Z Czasów Renesansu, oraz Renaissance Winter Greens Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce połączyć rodzynki, ocet i 1 szklankę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić na co najmniej 10 minut. Odcedzić płyn do miski i zarezerwować rodzynki do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj orzeszki piniowe, masło i cukier do średniego rondla na małym ogniu. Mieszaj, aż cukier stopi się, ale nie karmelizuje, około 4 do 5 minut. Powoli wlać połowę mieszaniny octu i wody, a następnie mąkę, stale mieszając, aż mieszanina stanie się gęsta. Wyrzucić pozostałą mieszaninę octu i wody.