Refried bean quesadillas
Refried bean quesadillas to przystawka, która serwuje 4. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Jeśli masz nasiona kminku, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 377 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Refried Fasolowo-kukurydziane Quesadillas, Refried Bean Burritos, oraz Refried Bean Nachos.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować cebulę i czosnek przez 2 min.
Dodać kminek i gotować przez 1 min więcej. Dodaj fasolę, paprykę i odrobinę wody. Za pomocą masher ziemniaków, rozbić fasolę w dół, jak ciepło przez zrobić szorstki czysty. Sezon hojnie.
Rozgrzaną fasolę rozłóż na 4 tortille i rozrzuć na ser i kolendrę. Łyżka nad salsą, a następnie top z pozostałych tortillas zrobić 4 kanapki. Przetrzyj patelnię papierem kuchennym i wróć do ognia lub podgrzej patelnię. Gotować każdą kanapkę przez 1-2 min z każdej strony, aż tortille są chrupiące i złociste, a ser topi się.
Podawać na ciepło, pokrojone w kliny, z dodatkową salsą i śmietaną do maczania.