Reese ' s® masło orzechowe czekolada Whoopie placki

Reese ' s® masło orzechowe czekolada Whoopie placki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka masła orzechowego betty reese ' s® premium i czekoladowej mieszanki babeczek, jajka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe placki Whoopie z nadzieniem Reese ' s Peanut Butter, Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Whoopie, oraz Mini Chocolate Peanut Butter Whoopie Placki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 2 arkusze cookie z gotowania pergamin papier lub silikonowe nonstick do pieczenia maty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, ubić Zawartość opakowania czekoladowe cupcake, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Łyżka do ciasta w jednorazowej plastikowej torbie do rur dostarczonej w pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczka CzekoladowaBabeczka Czekoladowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odetnij końcówkę torby nożyczkami, aby otworzyć od 1,5 do 2 cali. Wymieszaj mieszankę na 2-calowe naboje na arkuszach ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4
Piec 8 do 9 minut lub do ciasta są pachnące i dmuchane z zaokrąglonymi wierzchołkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Usuń ciastka z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Tymczasem, w dużej misce, ubić zawartość Peanut butter filling packet, Serek i masło na średniej prędkości, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Łyżka około 2 łyżki nadzienia na 1 schłodzone ciasto; top z innym tego samego rozmiaru ciasto.
8
Brzegi zwijamy w posypce czekoladowej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka CzekoladowaPosypka Czekoladowa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn