Reese ' s® masło orzechowe czekolada Whoopie placki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka masła orzechowego betty reese ' s® premium i czekoladowej mieszanki babeczek, jajka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe placki Whoopie z nadzieniem Reese ' s Peanut Butter, Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Whoopie, oraz Mini Chocolate Peanut Butter Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 2 arkusze cookie z gotowania pergamin papier lub silikonowe nonstick do pieczenia maty.
W dużej misce, ubić Zawartość opakowania czekoladowe cupcake, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Łyżka do ciasta w jednorazowej plastikowej torbie do rur dostarczonej w pudełku.
Odetnij końcówkę torby nożyczkami, aby otworzyć od 1,5 do 2 cali. Wymieszaj mieszankę na 2-calowe naboje na arkuszach ciastek.
Piec 8 do 9 minut lub do ciasta są pachnące i dmuchane z zaokrąglonymi wierzchołkami.
Usuń ciastka z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem, w dużej misce, ubić zawartość Peanut butter filling packet, Serek i masło na średniej prędkości, aż dokładnie połączone.
Łyżka około 2 łyżki nadzienia na 1 schłodzone ciasto; top z innym tego samego rozmiaru ciasto.
Brzegi zwijamy w posypce czekoladowej. Przechowywać w lodówce.