Red Velvet-Sernik Z Białej Czekolady
Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 1598 kalorii, 18g białka, oraz 92g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać kakao, serek, sól kuchenną, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, Sernik Z Białego Aksamitu, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warstwy: Rozgrzej piekarnik do 30
Dolna linia i boki 2 jednorazowych patelni do ciast z folią aluminiową, dzięki czemu od 2 do 3 cali rozciąga się na boki; lekko nasmaruj folię.
Kąski białej czekolady w mikrofalówce w misce bezpiecznej dla kuchenki mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; schłodzić 10 minut.
Ubić Serek i roztopioną czekoladę na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji; stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, dobrze ubijając.
Dodaj 2 jajka, po 1 na raz, ubijając aż żółty zniknie po każdym dodaniu. Wymieszać 1 łyżkę. wanilia.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec w 300 przez 30 do 35 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik.
Niech serniki stoją w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 30 minut.
Wyjąć z piekarnika do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 1 1/2 godziny). Przykryć i schłodzić 8 godzin lub zamrozić 24 godziny do 2 dni.
Przygotuj Czerwony Aksamit
Warstwy: Rozgrzej piekarnik do 35
Beat 1 szklanka masła na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko aż kremowy. Stopniowo dodawać 2 1/2 szklanki cukru, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodać 6 jajek, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać mąkę i 2 kolejne składniki; dodać do masy na przemian z kwaśną śmietaną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać 2 łyżeczki. wanilia; mieszać w barwniku spożywczym. Łyżka ciasto do 3 smarowane i mąki 8-calowe jednorazowe patelnie ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 24 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Ubić razem czekoladę i 1/2 szklanki wrzącej wody, aż czekolada się rozpuści. Schłodzić 20 minut; schłodzić 30 minut.
Beat 1 szklanka masła i schłodzonej mieszaniny czekolady na niskich obrotach, aż do wymieszania. Pokonać ze średnią prędkością 1 minutę. Zwiększ prędkość do wysokiej; beat 2 do 3 minut lub aż puszysty. Stopniowo dodawać cukier puder i sól, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Zwiększ prędkość do wysokiej; beat 1 do 2 minut lub aż gładkie i puszyste.
Na talerzu umieścić 1 warstwę czerwonego aksamitu. Wierzch z 1 warstwą sernika. Powtórz z pozostałymi warstwami czerwonego aksamitu i sernika, na przemian i kończąc czerwonym aksamitem na górze.
Wierzch i boki ciasta rozłożyć polewą z białej czekolady. Przechowywać w lodówce.